Nat

Névjegy

Ez itt egy gasztroblog, hobbiból csinálom. A honlapom itt van: szeifertnatalia.com

Hogy miért és minek, arról ez a bejegyzés szól.

Szerintem a főzés, a receptek olyanok mint a népmese: szájról-szájra (receptkönyvről-receptkönyvre) terjednek, ezért örülök, ha majd ti is hozzátesztek, elvesztek belőle, variáljátok, kreatívan használjátok mindazt, ami itt van. Még jobban örülök, ha erről engem is értesítetek, mondjuk egy kommentben. Viszont nem írok ki olyan badarságokat, hogy csak az engedélyemmel, meg hasonlók – aki át szeretne venni valamit, tegye. Képet is sajátot használok, ha viszed, írj egy kommentet, hogy megnézhessem én is.

Történelmi pillanat a blog életében: 2013. december 29-től új szakács a Vendéglőben, Csuhai István, és mindjárt egy klasszikussal, töltött káposztával érkezett.

 

Jöjjön:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: